Glutenfølsomhet

Reagerer magen din når du spiser gluten? Glutenfølsomhet er vanlig, og mange får mageproblemer av korn. Glutenfølsomhet har i det siste blitt lagt merke til som en vanskelig tilstand. Den gode nyheten er at det finnes enkel og grei hjelp. Gluten GO, som er tilgjengelig kun på apotek, inneholder tre ulike enzymer som effektivt spalter gluten. De bryter også ned kasein i melk. To av enzymene deler proteinet i to, og det tredje deler endene. På den måten brytes glutenet effektivt ned.

Hva er glutenfølsomhet?

Glutenfølsomme personer lider av tarmproblemer, men hjelpen er nær. Gluten GO er en liten kapsel som er lett å svelge, og som selges i en hendig lommestørrelse. Gluten GO er utarbeidet spesielt for glutenfølsomme og kan brukes både sporadisk og kontinuerlig. Du tar kapselen når du skal spise.

Hva er gluten?

Gluten er et samlebegrep for proteinene som finnes i hvete, rug og korn. Det finnes ikke i havre, men havre kan likevel være forurenset med glutenholdige korn. Mange som unngår gluten, spiser derfor bare såkalt ren havre. Glutenproteiner inneholder store mengder av aminosyren prolin og er derfor vanskelig å fordøye i fordøyelseskanalen. Det samme gjelder kaseinproteinet i melk. Enzymer kan bidra til å spalte disse proteinene som er vanskelige å fordøye.

Gluten GO hjelper magen å spalte gluten. Effekten kommer umiddelbart!
Gluten GO hjelper magen å spalte gluten. Effekten kommer umiddelbart!

Reaksjoner på gluten

Mange får mageproblemer av mat som inneholder gluten. Årsaken kan være cøliaki, glutenfølsomhet eller kornallergi. Cøliaki er en autoimmun sykdom som ikke kan behandles på noen annen måte enn ved å holde seg til glutenfritt kosthold. Også personer med kornallergi må unngå korn som utløser symptomer. Glutenfølsomhet har i det siste blitt lagt merke til som en vanskelig tilstand. Glutenfølsomme personer lider av tarmproblemer som imidlertid ikke kommer av cøliaki eller allergi.

Hvorfor hjelper Gluten GO?

Gluten GO inneholder tre ulike enzymer som effektivt spalter gluten. De bryter også ned kasein i melk. To av enzymene deler proteinet i to, og det tredje deler endene. På den måten brytes glutenet effektivt ned.

Du har luft i magen.

Magen føles oppblåst.

Du opplever magesmerter etter at du har spist glutenrik mat.

Hvordan bruker jeg Gluten GO?

Gluten GO er et hurtigvirkende og effektivt preparat som inneholder fordøyelsesenzymer. Du tar Gluten GO sammen med glutenholdig mat, hovedsakelig basert på korn. Gluten GO egner seg spesielt godt for personer med glutenfølsomhet.

  • Gluten GO hjelper umiddelbart!
  • Smidig størrelse som er enkel å ta med seg.
  • Gluten GO fungerer før du får problemer.
  • Liten kapsel som er enkel å svelge.
  • Naturlige enzymer som hjelper fordøyelsen.
  • Gluten GO er tilgjengelig på apoteket!

Hvordan får jeg hjelp?

Gluten GO hjelper mot glutenfølsomhet. Ta en tablett når du skal spise. Les gjerne mer om Gluten GO nedenfor.

Gluten GO

Hvis magen din er følsom for gluten, kan du slippe problemer og slitsomme symptomer ved hjelp av Gluten GO.

Les mer
Gå til toppen