Laktoseintoleranse

Pleier magen din å skape problemer? Det kan skyldes at du er laktoseintolerant, altså at du reagerer på melkeprodukter. Laktoseintoleranse er en vanlig årsak til mageproblemer og skyldes at kroppen din har for lite av laktaseenzymet. Vanlige symptomer på laktoseintoleranse kan være vondt i magen, oppblåst mage, luftproblemer og diaré. Med Lactrase GO kan du spise meieriprodukter uten å oppleve disse problemene.

Hva er laktoseintoleranse?

Når mangelen på laktaseenzymet gir mage- og tarmsymptomer, kalles det laktoseintoleranse. Hvis enzymdannelsen i tarmsystemet reduseres eller ganske enkelt forsvinner, blir ikke laktosen (melkesukkeret) brutt ned i tynntarmen. Da blir det også vanskeligere for kroppen å ta opp næringen som laktosen inneholder.

Laktoseintoleranse i Norge

I Norge er det ca. 5 % av voksne som lider av laktoseintoleranse. Det er svært uvanlig hos barn, som imidlertid oftere har melkeproteinallergi. Laktoseintoleranse er i de aller fleste tilfeller ikke farlig, og med Lactrase GO kan problemene være historie. Det er imidlertid alltid bra å kontakte en lege hvis du har kraftige symptomer.

Laktose kan være vanskelig å fordøye. Lactrase GO hjelper  umiddelbart!
Laktose kan være vanskelig å fordøye. Lactrase GO hjelper umiddelbart!

Laktoseintoleranse – som oftest ufarlig

Selv om laktoseintoleranse ikke pleier å være farlig, er det likevel problematisk og ubehagelig. Med Lactrase GO kan du slippe problemene.

Ulike grader av laktoseintoleranse

Hvor mye laktose vi tåler, varierer fra person til person. Dette skyldes at produksjonen av laktaseenzymet er ulik hos mennesker. Vi tåler ganske enkelt ulike mengder laktose, noe som også gjør at symptomene på laktoseintoleranse kan være av ulik grad. Med Lactrase GO kan du spise melkeprodukter uten å få problemer. Ta Lactrase GO før du spiser, for å forebygge eventuelle problemer.

Hva er laktose?

Laktose er et karbohydrat som finnes naturlig i meieriprodukter. Enzymet i Lactrase GO kommer fra mikroben aspergillus oryzae, som er svært effektiv for å eliminere symptomene før de oppstår. Lactrase GO er enkel å ta med seg og enkel å innta – en tyggetablett som ganske enkelt hjelper magen på en effektiv og trygg måte.

Du har luft i magen.

Magen føles oppblåst.

Du har mageknip.

Lactrase GO spalter ned laktose

Lactrase GO inneholder et laktaseenzym som effektivt spalter ned melkesukkeret, altså laktosen. Lactrase GO fungerer derfor enkelt, effektivt og trygt i alle situasjoner. Ha alltid med deg Lactrase GO, så kan du føle deg trygg.

Så mye Lactrase GO trenger du

Én tyggetablett Lactrase GO spalter ca. 15 g laktose. Ett glass (2 dl) melk inneholder for eksempel 10 g laktose. Hvor mye Lactrase GO du trenger, er avhengig av hvor mye laktose det er i maten eller drikken – samt hvor mye laktose du tåler. Prøv å ta to Lactrase GO i tilknytning til et måltid som inneholder melkeprodukter. Deretter kan du tilpasse doseringen av kosttilskuddet Lactrase GO.

Lactrase GO forebygger problemer

Lactrase GO fungerer allerede før du rekker å få noen av de kjedelige symptomene. Ta derfor Lactrase GO når du skal spise. Lactrase kan brukes av alle over 3 år og er også egnet for gravide.

  • Lactrase GO hjelper umiddelbart!
  • Smidig størrelse som er enkel å ta med seg.
  • Lactrase GO fungerer før du får problemer.
  • Med Lactrase GO kan du spise melkeprodukter uten å få problemer.
  • Kan brukes av alle over 3 år og er også egnet for gravide.
  • Lactrase GO er tilgjengelig på apoteket.

Hvordan får jeg hjelp?

Lactrase GO hjelper mot laktoseintoleranse. Ta en tablett når du skal spise. Les gjerne mer om Lactrase GO nedenfor.

Lactrase GO

Laktoseintoleranse er ikke farlig – men strevsomt og ubehagelig! Med Lactrase GO kan du slippe problemene.

Les mer

Lactrase Kapsler

Laktoseintoleranse er ikke farlig – men strevsomt og ubehagelig! Lactrase hjelper deg med å unngå problemene.

Les mer
Gå til toppen