Luftproblemer

Pleier du å få mye luft i magen? En stor del av befolkningen lider regelmessig av ulike mageproblemer. Selv om du spiser sunt og allsidig, kan magen bli urolig. Men visste du at det finnes en enkel løsning?

Ikke farlig, men ubehagelig

Luftproblemer er ikke farlig, men kan føles ubehagelig og slitsomt. Ingen har lyst til å slippe ut luft ufrivillig, ettersom det ganske enkelt er pinlig. Heldigvis er det mulig å forebygge dette, og det gjør du med våre naturlige enzymprodukter.

Enzymer hjelper raskt

Enzymene våre er effektive og lett tilgjengelige tabletter som du bruker i tilknytning til måltidet. Du kjøper dem på apotek og får da et enzympreparat som inneholder naturlige enzymer som hjelper magen med fordøyelsen.

Selv folk som spiser sunt, kan rammes av luftproblemer. Nogasin GO  hjelper!
Selv folk som spiser sunt, kan rammes av luftproblemer. Nogasin GO hjelper!

Hvorfor får jeg luft i magen?

Luft i magen kan ha flere forskjellige årsaker: fra vanskelig fordøyelige karbohydrater i maten vi spiser, til noe så enkelt som at vi svelger luft når vi for eksempel tygger tyggegummi. Hvis du er usikker på hvilken type mat magen din reagerer på, kan du begynne med å lage en liste.

Skriv ned hva du har spist, og hvordan magen føltes etterpå. Du får raskt oversikt over hvilken mat som gjør magen urolig og full av luft. Da kan du også finne de riktige enzymene å komplettere med, slik at magen din får hjelpen og lindringen den trenger.

Naturlige enzymer

Enzymproduktene våre inneholder naturlige enzymer som allerede finnes i kroppen. Når du tilsetter ekstra enzymer, lindres luftproblemene. Oppblåsthet og danning av luft skyldes som oftest at magen din har fått for lite av enzymene som er nødvendige for å fordøye maten. Enzymproduktene våre bidrar til å fordøye mat som magen ikke klarer å ta seg av selv.

Du har luft i magen.

Magen føles oppblåst.

Du har vondt i magen og får mageknip.

Enzymer hjelper mot oppblåst mage

En oppblåst mage er aldri behagelig. Det føles som om det bobler og buldrer der inne. Når vi rammes av luftproblemer i magen, kan det gjøre så vondt at det føles som om noe er alvorlig galt. Enzymproduktene våre fungerer allerede før symptomene oppstår. Derfor må du ta tablettene i tilknytning til måltidet. Da slipper du å bekymre deg for både ubehagelige og smertefulle situasjoner.

Hvordan får jeg hjelp?

Luftproblemer kan ha flere årsaker. Enzymproduktene våre er reseptfrie og er laget for å løse problemene, uansett hva årsaken er. Vi tror at noen av produktene nedenfor kan hjelpe deg!

Nogasin GO

Føler du deg oppblåst og full av luft? Med Nogasin GO kan du slippe problemene. Ta en tablett, så kan du unne deg alt det gode.

Les mer

Gluten GO

Hvis magen din er følsom for gluten, kan du slippe problemer og slitsomme symptomer ved hjelp av Gluten GO.

Les mer

Lactrase GO

Laktoseintoleranse er ikke farlig – men strevsomt og ubehagelig! Med Lactrase GO kan du slippe problemene.

Les mer
Gå til toppen