Fordøyelsesbesvær

Pleier du å ha problemer med fordøyelsen? Det kan være arvelig, men det kan også skyldes en forstyrrelse i fordøyelsessystemet. Stress kan også svekke fordøyelsen. Vanlige symptomer er en følelse av at maten ikke blir fordøyd i magen, oppblåst mage, luft og magesmerter. Heldigvis finnes det hjelp å få!

Fordøyelsesbesvær

Det er ulike årsaker til at vi har problemer med fordøyelsen. Uansett hva årsaken er, kan enzymer hjelpe magen med å håndtere problemene. Det er ikke gøy å føle seg oppblåst og dårlig i forbindelse med måltider. Med de rette enzymene slipper du å bekymre deg.

Enzymer for en GO magefølelse!

Våre naturlige enzymprodukter er enkle å ta med seg og lette å svelge. Du finner GO produktene våre kun på apoteket i hendige lommestørrelser. Tablettene er laget spesielt for personer med redusert fordøyelse eller som har problemer med fordøyelsen. Du tar tablettene rett før hvert måltid. Du kan bruke dem både sporadisk og kontinuerlig – effekten kommer umiddelbart.

De naturlige enzymene gir magen effektiv hjelp  med å spalte maten.
De naturlige enzymene gir magen effektiv hjelp med å spalte maten.

Hvordan foregår fordøyelsesprosessen?

Bukspyttkjertelen er ett av organene som produserer flest enzymer ved fordøyelse av mat. Her slippes det ut store mengder lipase (som bryter ned fett), amylase (som bryter ned karbohydrater) og protease (som bryter ned proteiner) når maten passerer fra magen til tynntarmen. Alt dette bidrar til fordøyelsen. Når noe ikke fungerer som det skal, kan det føre til problemer som kvalme, halsbrann, oppblåsthet og i verste fall oppkast. Men det finnes hjelp, og den staves enzymer!

Ta enzymer så ofte du vil!

Du kan bruke enzymproduktene våre både sporadisk og kontinuerlig. Du finner dem på apoteket.

Du har vondt eller en brennende følelse midt i den øvre delen av magen.

Magen føles oppblåst.

Du opplever at du fort føler deg mett.

Hvordan får jeg hjelp?

Fordøyelsesproblemer kan ha flere årsaker. Enzymproduktene våre er reseptfrie og er laget for å løse problemene, uansett hva årsaken er. Vi tror at noen av produktene nedenfor kan hjelpe deg!

Nogasin GO

Føler du deg oppblåst og full av luft? Med Nogasin GO kan du slippe problemene. Ta en tablett, så kan du unne deg alt det gode.

Les mer
Gå til toppen