Mageanalyse

Det finnes en løsning for alle mageproblemer

Luft, oppblåsthet og mageknip. Kjenner du deg igjen? Hver fjerde voksen har problemer med fordøyelsen, så du er ikke alene. Hvis du vet hva som fører til problemene, er hjelpen nær. Og selv om du ikke er helt sikker på årsaken til mageproblemene, er sjansen stor for at vi kan hjelpe deg med å finne riktig måte å løse problemene på. Når får du problemer? Blir du oppblåst når du spiser visse typer mat? Kan du se et mønster? Lag gjerne en liste over alle gangene magen har vært besværlig. Litt etter litt kan du se mønsteret, og da finnes det løsninger!

Hva er enzymer?

Enzymer! En selvsagt og helt naturlig del av livet. Mange kjenner det godt når de har spist noe som magen reagerer på. Det bobler, det blir mye luft – eller det gjør vondt. Det er som regel ufarlig, men det ødelegger dagen din. Løsningen staves e n z y m e r, som er helt naturlige og allerede finnes i menneskekroppen. Det eneste du gjør, er å tilføre magen den lille ekstra dosen som gjør at fordøyelsen fungerer som den skal. Finn din kombinasjon av enzymer for en bedre magefølelse!

Tommy Nilsson

Enzymprodukter har flere produkter for oss med følsom mage, og jeg anbefaler virkelig Nogasin GO for å slippe ballongmage.

Tommy Nilsson

Kjøp på apoteket

Gå til toppen