Oppblåst mage

Pleier du å få oppblåst mage? Du er ikke alene. Mange voksne lider regelmessig av ulike mageproblemer. Årsakene kan være mange, og det trenger ikke å handle om at du har dårlige matvaner. Selv personer som spiser sunt og variert, kan ha urolig mage.

Naturlige enzymer

Enzymproduktene våre er laget spesielt for denne typen problemer. Ettersom årsakene kan variere, har vi flere ulike enzymer som hjelper magen din. Det handler om naturlige enzymer som allerede finnes i kroppen. Noen av oss trenger ganske enkelt et ekstra tilskudd for å oppnå riktig balanse.

Våre reseptfrie GO-produkter hjelper magen med å spalte maten. Umiddelbar effekt!
Våre reseptfrie GO-produkter hjelper magen med å spalte maten. Umiddelbar effekt!

Oppblåst mage

Det er aldri hyggelig med en oppblåst mage, og spesielt ikke når luften vil ut. Det både bobler og buldrer der inne. Når vi rammes av luftproblemer i magen, kan det gjøre vondt. Av og til er smertene så intense at det føles som om noe er alvorlig galt.

Hjelper mot oppblåst mage

GO-produktene våre er smidige og effektive enzympreparater du kan ta i tilknytning til måltider. Du finner dem på apoteket.

Magen føles oppblåst.

Magen lager lyder og er støyende.

Du har vondt i magen og får mageknip.

Ett problem – flere årsaker

Luft i magen kan ha ulike årsaker, fra karbohydrater i maten vi spiser, til noe så enkelt som at vi svelger luft når vi for eksempel tygger tyggegummi.

Derfor fungerer enzymer

Enzymer spalter mat som ikke har blitt brutt ned i fordøyelseskanalen. Når lange kjeder spaltes ned, reduseres luftdannelsen – og dermed luftproblemene. Det er derfor enzymer fungerer!

Hvordan får jeg hjelp?

En oppblåst mage kan ha flere årsaker. Enzymproduktene våre er reseptfrie og er laget for å løse problemene, uansett hva årsaken er. Vi tror at noen av produktene nedenfor kan hjelpe deg!

Nogasin GO

Føler du deg oppblåst og full av luft? Med Nogasin GO kan du slippe problemene. Ta en tablett, så kan du unne deg alt det gode.

Les mer

Lactrase GO

Laktoseintoleranse er ikke farlig – men strevsomt og ubehagelig! Med Lactrase GO kan du slippe problemene.

Les mer

Gluten GO

Hvis magen din er følsom for gluten, kan du slippe problemer og slitsomme symptomer ved hjelp av Gluten GO.

Les mer
Gå til toppen